Осем души са били задържани при специализирана операция по линия

...
Осем души са били задържани при специализирана операция по линия
Коментари Харесай

Спецакция срещу разпространението на наркотици в Пловдив: Има задържани

Осем души са били арестувани при профилирана интервенция по линия на опиати, извършена в четвъртък и петък на територията на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Това оповестиха от ОДМВР-Пловдив.

В Пловдив 26-годишна жена попаднала в ареста на Трето районно управление (на МВР), а мъже на 36 и 46 години били отведени в Пето районно управление (на МВР). При полицейски инспекции и тримата са засечени да носят пакетчета с марихуана и амфетамин. С разпореждане на Районна прокуратура - Пловдив 36-годишен гражданин на Куклен е наведен в ареста за период до 72 часа, откакто проверяващи от Първо районно управление (на МВР) иззели от вкъщи му над 160 грама амфетамин и 4,5 грама суха зелена листна маса.

Определени количества от двете наркотични субстанции и кокаин иззели сътрудниците им от Хисаря при инспекция на двама гости, на 26 и 28 години, в локална къща за посетители.

Междувременно 72-часова мярка за неотклонение Районна прокуратура – Карлово постановила за 31-годишен мъж от село Горни Домлян, съхранявал в парцела си над 89 грама марихуана.

За владеене на пакетче с сходно наличие и амфетамин в районното ръководство на подбалканския град пък попаднал 21-годишен юноша. По случаите са формирани седем бързи и досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР