Осем души пострадаха след като скала се стовари върху релсите

...
Осем души пострадаха след като скала се стовари върху релсите
Коментари Харесай

Осем души пострадаха след като влак дерайлира в Кресненското дефиле

Осем души пострадаха откакто канара се стовари върху релсите и провокира злополука с пътническия трен пътуващ по трасето Петрич - София нощес. Сред потърпевшите са 6-ма пасажери и двама души от личния състав на влака, всички са без заплаха за живота. И все още придвижването на влакове в региона е спряно.

Черниче, Симитли

Над 40 души са пътували във влака, когато той се удря в голяма канара паднала на релсите малко преди гара Черниче. Повечето от хората се разминават единствено с нерешителност.

- Аз бях във втори вагон, паднах от седалката, прахуляк се подвигна и това е.

- Отведнъж се чу мощен екот, хората изпопадаха, брачна половинка ми също, имаше една жена, която беше цялата в кръв.

- Една воня, и почнаха да викат бягайте, ние задремали главите в седалката, крайници, смут...



На мястото на случая нощес бяха и представители на БДЖ и Национална компания " Железопътна инфраструктура ", които увериха че непрекъснато се правят инспекции на железопътните трасета свързани с безвредното придвижване на влаковите композиции по тях.
Бисер Минчев, основен инспектор по сигурността на НКЖИ: Прави се оглед, всеки ден наши чиновници всекидневно минават всички трасета по железопътната мрежа оглеждайки положението на стоманения път и положението на скали откоси земни, само че за жалост не всичко може да се види и планува. Пламен Пешаров, шеф на " БДЖ – Пътнически транспорти " ЕООД: Знаете, че мрежата е много дълга и доста зависи от естествените условия от това по какъв начин се получават тези неща.
Работата по разчистването на трасето продължава и през днешния ден.
 Четирима души са потърпевши при дерайлирането на влака в Кресненското дефиле Четирима души са потърпевши при дерайлирането на влака в Кресненското дефиле
Четирима души - трима ж.п. чиновници и един пасажер са потърпевши след дерайлирането на влака Петрич – София в Кресненското дефиле довечера, оповестиха...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР