Осем девойки младша възраст са наградени с лагер на националната

...
Осем девойки младша възраст са наградени с лагер на националната
Коментари Харесай

Осем девойки младша възраст са наградени с лагер

Осем девойки младша възраст са наградени с лагер на националната база по художествена гимнастика. Мила Янакиева (Левски-Триадица), Алина Коломиец и Ева Брезалиева (Олимпия), Йоана Антонова (Левски-Илиана), Христомира Ченгизова (Елит), Магдалина Миневска (Олимпия 74), Виктория Енева (Грация мебел стил) и Благовеста Джендова (Славия) са състезателките, посочили най-хубави резултати от теста, който имаха в края на лагера през месец септември.

Сред най-хубавите 10 са още Маргарита Василева и Карина Димитрова (Славия), които сега са на лагер в Спортпалас с отбор девойки. Поканена бе и Ива Табакова, която не беше в страната по време на контролните за 2004 година, само че основният управител следи нейната подготовка, оповестява БФХГ.

Треньорската комисия към федерацията награди старанието на девойките с това една седмица да следят по какъв начин упражняват най-хубавите. Гимнастичките се срещнаха с всички, свързани с работата на националните тимове - управление, треньори, съдии, състезателки, администрация. Наблюдаваха целия развой - разгряване, отработване на детайли и съчетания, оглед на композиции, контролно съревнование и всички секрети " от кухнята ".

Илиана Раева им пожела занапред нататък да са още по-амбицирани и работливи., а Деспа Кателиева ги насърчи да наблюдават доста деликатно конкуренцията от другите страни и да се стараят да ги задминат. Те имаха опция да покажат новите си съчетания пред Бранимира Маркова и Силвия Стойнева, а до момента в който огромните почиваха, организираха занимания ОФП с Кремена Искренова, техника и детайли с Мария Кънчева, балет с Георги Аспарухов и танци със Светлин Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР