Осем детски футболни отбора ще участват във Второто издание на

...
Осем детски футболни отбора ще участват във Второто издание на
Коментари Харесай

Престижни участници на международния детски турнир в Панагюрище

Осем детски футболни тима ще вземат участие във Второто издание на Международния детски футболен шампионат на името на Проф. Д-р Лъчезар Цоцорков в Панагюрище този уикенд. За втора поредна година ФК Оборище Панагюрище ще се изяви като отборът-домакин на шампионата, който се организира в зала "Арена Асарел " в Панагюрище.

В спортното състезание ще вземат участие футболисти от набор 2009-2010 от Вардар (Северна Македония), ФК Посейдон (Солун, Гърция), Витоша Бистрица, Левски-Раковски, Миньор, ДФК Филипов Казанлък, Беломорец Асеновград.

Международният футболен шампионат "Проф. Д-р Л.Цоцорков " се организира според разпоредбите на Футбол 7, като и тази година спортното събитие се провежда със съдействието на Българския футболен съюз. Очаква се всички футболни тимове да дойдат в Панагюрище още на 28 ноември, като тогава е планувано и тегленето на жребия за групите.

Тазгодишното издание на футболното събитие ще се открие от уредника на събитието по спортната част и някогашен футболист Жоро Славчев на 29 ноември, петък, в 9.00 ч., в спортната зала Арена Асарел.

Предвижда се мачовете да се играят през целия ден на 29 и 30 ноември, като следобяда във втория ден ще се играят финалите на спечелилите в групите; следвано от награждаването и мачът на "звездите " - български футболисти от по-предишното футболно потомство против събирателен отбор от Балканските страни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР