Осъзнавате, че ви очакват доста препятствия. Но ще ви чакам

...
Осъзнавате, че ви очакват доста препятствия. Но ще ви чакам
Коментари Харесай

Радев връчи мандата на Габриел: Очакват ви препятствия, но желая успех

Осъзнавате, че ви чакат много трудности. Но ще ви очаквам тук идващия понеделник със състав на Министерския съвет. Днес и на следващия ден - виждам - са решителни дни за вас, искам ви успeх.

С тези думи президентът Румен Радев изпрати от " Дондуков " №2 претендента за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел, откакто й връчи мандата за сформиране на държавно управление. Габриел има една седмица да го върне изпълнен, или да съобщи назад на президента празна директория.

" Поемам с отговорност проучвателния мандат за сформиране на държавно управление. Искам да ви уверя, че ще направя всичко допустимо България да има устойчиво, работещо, постоянно държавно управление. Затова моето предложение ще бъде за експертно държавно управление, обединено към ясни цели, които имат една цел – благосъстоянието на българите и престижа на България ", сподели Мария Габриел.

Тя описа на президента за срещите си с политическите сили през миналите дни, на които се обрисуваха главните цели, само че и разликите сред тях. " Тези общи цели в този момент към този момент би трябвало да бъдат обрисувани в доста повече елементи. Този период, избран от конституцията, ще употребявам и за това ", даде обещание тя.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР