Осъзнахме, че нямаме нужда от много неща в гардероба си

...
Осъзнахме, че нямаме нужда от много неща в гардероба си
Коментари Харесай

5 неща, които трябва да имаме в гардероба си тази зима

Осъзнахме, че нямаме потребност от доста неща в дрешника си и въпреки всичко ще се изкушим да си вземем нещо от, нали? Било до пуловер, ново палто, или чифт боти, а за какво не и следващия едноцветен комплект суитшърт и състезателен панталон. Да, това е главният ни дрескод в последно време, по тази причина сигурно е едно от нещата, които би трябвало да имаме тази зима. По-елегантната опция на домашното облекло са плетените комплекти, изключително в неутрални тонове като бежово, екрю или сиво.

Не се разделяме и с, изключително в случай че са oversize, като и този сезон измежду настоящите модели са тези с цип на яката, макар че моделите с яки съумяха да ги поизместят, тъй като дават нотка грациозност, когато би трябвало бързо да се подготвим за онлайн работна среща.



Освен необятните дънките и jogger панталоните, които носим най-често, измежду трендовете се завърнаха и, постоянно с висока талия и басти. А те освен са доста комфортни, само че и елементарно се комбинират както с кецове за по-спортна визия, по този начин и с мокасини или боти на ток за по-елегантна.



Въпреки че огромните и пухкави якета са освен тренд, само че и ни топлят в студените дни, е добре да имаме някое класическо палто на разположение, тъй като можем самоуверено да го съчетаваме даже и с най-спортния си аутфит. Еклектика, която ни разнообразява в еднообразните home office дрехи, когато се постанова да излезем за малко на открито.



И защото  са жълто и сиво, а на жълтото по-трудно му намираме място в стайлинга си, то нещо в сиво е надалеч по-лесно за съчетание –  палто, пуловер, панталон или огромен топъл шал, а за шопинг находки незабавно ви пращаме на.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР