Осъвременената версия на класическата анимация на "Дисни" от 1994 година

...
Осъвременената версия на класическата анимация на "Дисни" от 1994 година
Коментари Харесай

Киносалоните лапнаха близо 1,5 милиона лева от "Цар Лъв" за 10 дни

Осъвременената версия на класическата анимация на "Дисни " от 1994 година - "Цар Лъв ", продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните, представени от Нова тв.

Въпреки обичайно слабият поток в киносалоните през летния отпускарски сезон триизмерната анимация за Симба, който благодарение на приятелите си Нала, Тимон и Пумба се пробва да си възвърне ръководството на царството на Лъвската канара е гледан от към този момент 136 787 фенове и има 1 419 824 лв. доходи от билетите им за десетте дни на екраните у нас.

На втора позиция измежду най-гледаните филми е продължението на основания по комиксите на Стан Лий - "Спайдър-мен: Далече от вкъщи ". Разказът за продължаващата борба на Питър в Европа е гледан от 63 032 фенове и има 692 013 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Трети по ред измежду най-гледаните филми е "Анна " на Люк Бесон. Екшънът, сниман във Франция, Сърбия и Италия, само че разказващ за събития и в Русия, за съветската агентка, която работи за Комитет за Държавна сигурност (на СССР), е към този момент 10 дни на екраните и за това време са го гледани 9 508 фенове и има 85 179 лв. доходи.

Четвърто място продължава да е за анимацията "Сами у дома 2 ". Почти два месеца филмът, в който продължава описа за независимия живот на домашните любимци при отсъствието на стопаните им, регистрира 81 519 фенове и 781 515 лв. доходи.

На пето място е римейкът на анимацията на "Дисни " - музикалният "Аладин ". Филмът по претекстове от този от 1992 година, в който са намесени красивата Жасмин, злият Джафар и младият и влюбен Аладин, както и вълшебна лампа и джин, изпълняващ стремежи, е към този момент два месеца и половина на екраните у нас и за това време са го гледали 148 375 фенове и има 1 545 705 лв. доходи.

Шесто място е за "Мъже в черно: Глобална опасност ", продължение на едноименната трилогия по комиксите на Лоуел Кънингам. Случващото се с сътрудниците Х, М и О в държавната организация за контакт с извънземните същества е към този момент месец и половина на екраните у нас и за това време е гледан от 34 913 фенове и има 391 002 доходи.

На седмо място в топ 10 е анимацията "Играта на играчките: Пътешествието ". Приключенията на Уди и Бъз-Светлинната година откакто към тяхната банда се причислява Бо Пийп са към този момент пета седмица на екраните у нас и за това време са гледани от 30 431 фенове и имат 281 087 доходи.

Осмо място измежду най-гледаните филми е за трилъра "Анабел 3 ". За пета седмица на екраните историята за мистичната кукла, която е събрана с други прокълнати предмети в затворена стая, е гледана от 31 474 фенове и има 271 654 лв. доходи от билетите им.

На девета позиция е екшън-комедията "Ченге чартърен ". Приключенията на изкарващия в допълнение пари като водач на "Uber " Стю и търсещият отмъщение служител на реда Вик Манинг са към този момент трета седмица на екраните и за това време са ги гледали 9 162 фенове и имат 80 996 лв. доходи.

Десето място е за музикалната история "Вчера си е за през вчерашния ден " с Химеш Пател в основната роля. Утопичната история без цигари, "Бийтълс ", "Хари Потър ", "Оейзис " и "Кока Кола ", в която млад реализатор с менторството на Ед Шийрън пробива на пазара с песните на "Бийтълс ", е гледана от 7 035 фенове и има 65 240 лв. за месец на екраните у нас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР