Осасуна надделя с 3:2 над Бетис в мач от 30-ия

...
Осасуна надделя с 3:2 над Бетис в мач от 30-ия
Коментари Харесай

Осасуна нанесе сериозно поражение по амбициите на Бетис

Осасуна надви с 3:2 над Бетис в мач от 30-ия кръг на Ла Лига. Двата отбора изиграха много атрактивен за почитателите дуел с пет попадения. Срещата стартира чудесно за домакините, които поведоха с две попадения на Анте Будимир (6’, 11’), само че малко по-късно Хуан Миранда върна очакванията на момчетата на Мануел Пелегрини. Йоан Монкайола (41’) възвърне преднината от две попадения за “червените ”, а Гуидо Родригес оформи (70’) крайния резултат.

Футболистите на Ягоба Арасате откриха резултата още в шестата минута посредством Анте Будимир, който се възползва от положително подаване към себе си от страна на Енрике Барха. “Червените ” удвоиха преднината си единствено няколко минути по-късно след нова отлична композиция сред Барха и Будимир, като този път крилото прати към централния нападател от другата страна на пеналта. Така домакините

Играчите на Бетис понижиха изоставането си незабавно след изминаването на четвърт час, откакто дълготрайно тези на Осасуна не съумяха да изчистят топката, а след няколко разнообразни рикошета по време на офанзивата в последна сметка Хуан Миранда се разписа, въпреки и с огромна доза шанс, за 2:1.

Домакините обаче възвърнаха преднината си от два гола пет минути преди края на първата част, когато Абде проби чудесно по левия фланг, центирането му бе неприятно изчистено от защитник в зелено, а там топката бе посрещната от Йон Монкайола, който стреля и след рикошет в Миранда спря в мрежата на Руи Силва за 3:1. Бетис още веднъж се върна в срещата двайсет минути преди края на постоянното време, когато Гауидио Родригес вкара попадение след корнер.

Тази загуба бе следващ удар по упоритостите на Бетис в битката им за място в зона Шампионска лига, откакто те позволиха трето проваляне в последните пет дуела и заемат петото място с 48 точки. Осасуна пък е на осмото място с 41 пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР