Осъществяването на мечтите е това, към което много хора се

...
Осъществяването на мечтите е това, към което много хора се
Коментари Харесай

TBI Bank предлага още по-добри условия по срочни депозити

Осъществяването на фантазиите е това, към което доста хора се стремят през целия си живот. Често фантазиите ни са свързани с нашите спестявания – парите, които сме изкарали с доста труд би трябвало да " работят " за нас. За страдание в наши дни банковите депозити – спестовните артикули с най-нисък риск, оферират исторически ниска рентабилност.

TBI Bank е позната като банка, която предлага някои от най-хубавите лихвени условия по депозити в България. Решихме да създадем още една крачка в тази посока, предлагайки нещо особено. Добавихме 0.20% към лихвените условия в лв. и в евро за депозити за период от над 1 година. След прибавянето на този бонус лихвените проценти по 18, 24 и 36-месечните депозити и в двете валути станаха надлежно 1.15%, 1.30% и 1.50%. Предложението ни е годно както за актуалните ни клиенти, по този начин и за новите.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък " Разбираме, че лихвените равнища на локалния пазар не са изключително доходоносни за спестяванията на хората – през днешния ден лихвите по депозити са на ниски равнища, като в обозримо бъдеще може даже да станат още по-ниски. Фокусирахме новата си оферта към по-дългосрочните спестявания, защото желаеме да подкрепим нашите клиенти за постигането на спестовните им цели, позволявайки им да си подсигурят добър лихвен %, закрепен за по-дълъг интервал от време. Способността ни да бъдем гъвкави и ефикасни като организация ни дава опция да преотстъпим част от спестеното от оперативни действия към нашите клиенти, предлагайки им още по-изгодни условия за техните депозити ", изясни Лукас Турса, старши вицепрезидент " Финансиране " в TBI Bank.

TBI Bank е фокусирана върху потребителското финансиране и кредитирането на дребни и междинни предприятия и оперира в България, Румъния, Германия и Швеция. Банката е част от 4Finance Group - световен водач в цифровото потребителско финансиране. Чрез мрежа от над 6 600 точки на продажба TBI Bank обслужва повече от 1.2 милиона регистрирани клиенти. Подходът ни е фокусиран напълно върху потребностите на клиента и дефинира тактиката ни да се превърнем в цифрова банка от последващо потомство. Именно този метод е движещата мощ, която стабилно подрежда TBI Bank измежду най-печелившите банки в България за последните 4 години (Capital K10).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР