Осакатената Виолета Караджова не присъства на делото срещу нападателя й

...
Осакатената Виолета Караджова не присъства на делото срещу нападателя й
Коментари Харесай

Осакатената Виолета не се изправи пред насилника си Живко! Вижте какво обезщетение ще търси!

Осакатената Виолета Караджова не участва на делото против нападателя й Живко Кючуков. Нейният юрист съобщи, че след случая дамата чувствала безпокойствие и не можела да спи. Тя е подала цивилен иск за неимуществени вреди за 18 хиляди лева, както и за малко над 1600 лева имуществени вреди - за медицински разноски, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Бруталният Живко Кючуков, който изрита пенсионерка на автобусна спирка в Бургас, застава пред съда през днешния ден, с цел да дава отговор за постъпката си. Очаква се след минути Районният съд да даде ход на делото.

Припомняме, че на 9 май тази година на спирка пред бл. 61 в ж.к. "Изгрев " 26-годишният Живко Кючуков чакал рейс, държейки пластмасова чаша с кафе. някогашната учителка Виолета Караджова също седнала на пейката. Изведнъж подсъдимият изхвърлил чашата с кафе на тротоара, а старата жена го погледнала. Кючуков се ядосал и неоснователно ѝ отправил репликите "Махай се! ", "Ставай! ", "Изчезвай! ". 
Пострадалата се изплашила и застанала да чака рейса права. Няколко минути по-късно, подсъдимият станал от пейката и без да споделя нищо на потърпевшата я блъснал с крайник в региона на таза. Вследствие на удара, потърпевшата паднала на земята и почнала да вика от болежка. Веднага по-късно Живко взел камък и замахвайки с него почнал да наскърбява дамата и да се заканва, че ще ѝ счупи зъбите.
По време на досъдебното производство бяха показани документи, че младият мъж страда от шизофрения, само че съдебно-психиатричната експертиза потвърди, че по време на нападението, той е осъзнавал какво прави.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР