Осъжданият за трафик на жени Кирил Маринков, по прякор Лозенеца,

...
Осъжданият за трафик на жени Кирил Маринков, по прякор Лозенеца,
Коментари Харесай

Пълен цирк: Изпеченият сводник Лозенеца осъди МВР и прокуратурата заради...

Осъжданият за трафик на дами Кирил Маринков, по прякор Лозенеца, осъди Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.

Автомобилът на Маринков, който бил иззет поради следствие и по съмнение, че е краден, прокиснал няколко години на полицейски паркинг в Пазарджик. Именно там колата била разфасована и ограбена, заяви bTV.

През 2011 година мъжът персонално я закарал на паркинга на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. След пет години му я върнали, само че се наложило да извика паяк, с цел да си я прибере. По думите му от нея са липсвали доста неща.

Заради вредите по автомобила Кирил Маринков завежда дело и го печели.

" Този автомобил беше претърпял съществени механични дейности. От него бяха отстранени редица съставни елементи елементи, които съгласно решението на Върховния касационен съд костват 15 380 лева ", сподели юристът Лъчезар Кръстев.

От Министерство на вътрешните работи към момента не са се срещнали със правосъдното решение по случая. От прокуратурата също отхвърлиха коментар. Припомниха единствено, че Маринков е лежал в пандиза за трафик на девойки и е разследван за серия закононарушения. Така и не стана ясно какво се е случило с колата му на полицейския паркинг. Собственикът не бърза да си вземе компенсацията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР