Осъждането на войната е фактор, който помага морално на Украйна.

...
Осъждането на войната е фактор, който помага морално на Украйна.
Коментари Харесай

Борисов за паметника на Съветската армия: Тази плоча трябва да бъде премахната!

Осъждането на войната е фактор, който оказва помощ морално на Украйна. Ние желаеме да оказва помощ и на България да бъде един до друг с целия либерален свят. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на конференция в централата на партията. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9575
Изпуснахме доста време, в което може да реогранизираме нашата войска. Кабинетът на Кирил Петков предприе тактичност да дава оръжие през посреднции, като до ден сегашен настояват, че един патрон не са дали. Същото направиха с нафтата и бензина, отново през медиатори. Нашите оферти бяха директни посредством закон, да застанем както Полша и Румъния и да оказваме помощ на Украйна. Блгодарение на тяхната нелепост или корупция отидоха милиарди към съветската компания “Лукойл ” и всеки ден по един лев се вадеше от джоба на българина,а с цел да се обогатяват едни хора, означи Борисов.

Приехме закон за диверсификация на нуклеарното гориво, диверсификация на газа. Навсякъде бяхме дружно с “демократична България ”, Движение за права и свободи и “Български напредък ”. Благодарение на тази коалзиця всичко се случи в интерес на демократичния свят и за България, добави още той. 

Борисов разяснява и разрушената плоча на паметника на Съветската войска. 

Тази плоча да бъде отстранена. Докато нямаше война, светът беше много неуверен, всички се плашеха от войната. Сега е тотално разлчино. Стотици хиляди са починали, разрушени са жилища. Това е варварска експанзия, не е освободителна война. Не може в тази експанзия ние да заемаме сходна позиция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР