Осъждан за криминални престъпления е бил част от протеста в

...
Осъждан за криминални престъпления е бил част от протеста в
Коментари Харесай

Осъждани излязоха в подкрепа на Гешев, твърди депутат от БСП

Осъждан за престъпни закононарушения е бил част от митинга в поддръжка на новоизбрания основен прокурор Иван Гешев. Това твърди депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков. Във фейсбук той разгласява фотография на Симон Милков от Горна Оряховица, застанал " на първа линия ". В поста си Божанков твърди, че Милков е осъждан два пъти.

" Последната присъда - от предходната седмица. Сключил договорка с прокуратурата и няма да лежи. Същият по време на локалните избори в Горна Оряховица, закичен със скрита камера дружно с Тина Ивайлова от Нова ТВ прави " следствие за пазаруване на гласове ". Година по-рано обществено предизвестих, че ГЕРБ носи отговорност за нарушител, който под техен патронаж влиза в учебните заведения, при децата ни, в националното заседание. Толкова за правосъдната система. За Гешев. За свободата на словото, живота, вселената и всичко останало ", написа Божанков.



Милков не отхвърля, че е осъждан.

" Защо и по какъв начин, единствено аз си знам. Колкото до вашата НЕскромнна персона, показахте какъв брой можете и какво представлявате ", отвърна той на Божанков с нападателен коментар във Facebook, в който на два пъти се обръща към депутата с думите " Застреляй се! ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР