Осъждам българската музикална сцена заради масовата липса на смелост. Това

...
Осъждам българската музикална сцена заради масовата липса на смелост. Това
Коментари Харесай

Папи Ханс: Липсва смелост на българската музика - slava.bg

Осъждам българската музикална сцена поради всеобщата липса на храброст. Това съобщи поетът Константин Трендафилов, по-познат на меломаните с алтерегото си Папи Ханс.

„ Постоянно чувам в изявленията, че някакви хора се оплакват, че в България не се слуша такава музика, пък не се слуша онакава музика, всичко било чалга и така нататък Винаги на хората са им харесвали части с темперамент, в които си проличава, че има обсег и същински актьор зад тях. Човек, който се показва, не го е боязън да полудее “, безапелационен е изпълнителят на „ Кекс “. По думите му, той постоянно е бил сигурен в триумфа си. Това била и една от аргументите всяка негова ария да се трансформира в шлагер.

Ето за какво и самият той не изпитвал почитание към скромността като качество. „ Важно е човек да си знае негативите и позитивите. Тогава няма потребност да е непретенциозен “, съобщи Папи Ханс пред Нова телевизия.

По мотив новото си парче „ Тясно “, което основава и извършва един до друг с Азис, той отбелязва, че постоянно е таил почит към дуетната си половинка. „ Беше ми споделил: „ Ако аз съм Мадона, ти си Принс “. Беше ми споделил, че няма аналог на мен в музиката в България и може би това е повода всички да слушат моите части. Аз същото желаех да му кажа на него, че Азис е Азис, тъй като няма аналог “, счита Трендафилов.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР