Осъдителна присъда за мъж, извършил блудство с непълнолетно момиче, по

...
Осъдителна присъда за мъж, извършил блудство с непълнолетно момиче, по
Коментари Харесай

Осъдиха 27-годишен мъж за блудство с 14-годишна

 Осъдителна присъда за мъж, направил блудничество с малолетно момиче, по обвинителен акт на Районната прокуратура в Разград

27-годишният Октай З., който е бил предаден на съд от Районната прокуратура в Разград за блудничество с малолетно момиче, получи неоправдателна присъда. Пред правосъдния състав на Разградския областен съд подсъдимият признал виновността си и всички обстоятелства в обвинителния акт на прокуратурата и изискал делото против него да се гледа при изискванията на кратко правосъдно разследване.

Така съдът му наложил за осъщественото закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс наказване три години отнемане от независимост, като след редукция с една трета поради съкратеното правосъдно разследване определил Октай З. да търпи две години отнемане от независимост с оптималния изпитателен период от 5 години.

Между подсъдимия и пострадалата била подписана извънсъдебна конвенция, съгласно която Октай ще заплати 3000 лв. за претърпените от пострадалата от  закононарушението неимуществени вреди.

Блудствените дейности с 14-годишното момиче Октай направил на 1 декември предходната година. 27-годишният мъж видял непознато за него момиче, което се прибирало от учебно заведение. Заговорил го с въпрос да му уточни къде се намира автогарата в Разград и по-късно със мощ направил дейности за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление.

Осъдителната присъда на Разградския областен съд предстои на обжалване пред Окръжния съд в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР