Осъдиха условно 58-годишен мъж за хулиганство в сградата на Съдебната

...
Осъдиха условно 58-годишен мъж за хулиганство в сградата на Съдебната
Коментари Харесай

Осъдиха 58-годишен мъж за хулиганство в Съдебната палата в Стара Загора

Осъдиха условно 58-годишен мъж за безчинство в постройката на Съдебната палата в Стара Загора. Според осведомени, Георги С. е някогашният ръководител на организацията на дребните хора

По съглашение на Районна прокуратура - Стара Загора Георги С. получи наказване от шест месеца " отнемане от независимост " условно с изпитателен период от три години.

На 21 април 2017 година Георги С. бил в постройката на Съдебната палата в града на липите и упорствал за персонална среща от негова страна с магистрати от Окръжна прокуратура и Окръжен съд - Стара Загора.

Повод за тези настоявания е осъществен на 14 април 2017 година по отношение на него обиск и изземване по досъдебно произвеждане по разказа на Второ районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора, водено за закононарушение от Наказателния кодекс.

Георги С. бил неудовлетворен от отхвърли на магистратите да изпълнят настояванията му - неотложно да му бъдат върнати конфискуваните движимости и да му бъде заплатена парична сума като наказателна клауза.

Докато упорствал за срещата, Георги С. нарушил публичния ред, както и естественото действие на Регистратурата на Окръжен съд - Стара Загора, като викал, отправял закани, закани за уволняване, обидни и нецензурни реплики: " Комунистически отпадък, парцал, смотла ", " От понеделник да те няма! Пиши си молбичката, отпадък комунистически! Смотла! Мръхла! Парцал! Уволнена си! ".

Непристойното държание и нееднократната интервенция на чиновници на правосъдната защита наложили Георги С. да бъде наложително изведен от постройката, след което по отношение на него е било формирано досъдебно произвеждане.

Съдебният акт на Районен съд - Стара Загора е влезнал в действие след съглашение и е финален.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР