Осъдиха хора от китайската телевизия CCTV, които са разпространили в

...
Осъдиха хора от китайската телевизия CCTV, които са разпространили в
Коментари Харесай

Осъдиха хора от телевизия, публикували снимки на Емилиано Сала от моргата

Осъдиха хора от китайската телевизия CCTV, които са популяризирали в онлайн пространството фотоси от моргата на тялото на Емилиано Сала.

Сестрата на починалия футболист разказа директорката на компанията и нейния чиновник, които са направили грозната постъпка като „ нечестиви и зли “, откакто нелегално са разгласили фрагменти на футболиста след аутопсията.

Ромина Сала показа, че фамилията й е потресено, откакто фотоси на тялото на брат й са изтекли в Инстаграм, дни откакто трупът бе изкаран от дъното на Ла Манша.

„ Видях фотоси на тялото на Емилиано, изтекли в Инстаграм и не мога да допускам, че има толкоз нечестиви и зли хора, които могат да го създадат. Разговарях по телефона с сътрудника на Емилиано и му споделих какво циркулира из Интернет. Обадих се на брат ни Дарио и той не искаше да ги вижда. Опитах се да ги опазя от обществените мрежи. Майка ми не може да види тези ужасни фотоси. Бях тъжна, че хората си вършат смешка от това. Никога няма да изтрия фрагментите от главата си. Брат ми и майка ми в никакъв случай няма да могат да не помнят това. Трудно ми е да пребивавам с тази мисъл “, показа опечалената сестра.

28-годишният аржентинец преди малко бе подписал с Кардиф Сити през зимата, когато самолета, с който летеше се разруши на път към Англия на 21 януари. Тялото му бе открито и извадено от водата едвам на 6 февруари и аутопсията бе направена в моргата в Борнемут на идващия ден.

Шери Брей и Кристофър Ашфорд са признали пред съда за три компютърни злоупотреби с камерите в помещението, където е било тялото на Сала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР