Осъдиха частен съдебен изпълнител от гр.Плевен за престъпление по служба

...
Осъдиха частен съдебен изпълнител от гр.Плевен за престъпление по служба
Коментари Харесай

По обвинение на Окръжна прокуратура-Плевен осъдиха частен съдебен изпълнител за престъпление по служба и документно престъпление

Осъдиха частен правосъден реализатор от гр.Плевен за закононарушение по работа и документно престъпление по обвиняване на Окръжна прокуратура-Плевен.

``
реклама

И.К. е приет за отговорен в това, че през интервала от 01.06.2016 - 27.06.2016г. в гр.Плевен, при изискванията на продължавано закононарушение, в качеството му на длъжностно лице по смисъла на чл.93, т.1, б " б " от Наказателен кодекс, заемащо отговорно служебно състояние – частен правосъден реализатор с регион на деяние Окръжен съд - Плевен не извършил служебните си отговорности според Граждански процесуален кодекс при осъществяване на дейности по изпълнително дело, като определил по-ниска от законово допустимата цена за обществена обмен на неподвижен парцел,

за да набави за взискателя по изпълнителното дело полза, от което е могло да настъпят немаловажни нездравословни последствия – закононарушение по чл.282, ал.2 вр. с ал.1 от Наказателен кодекс и му е наложено наказване 3 години отнемане от независимост. Осъден е и по тази причина, че на 16.06.2016г. в гр.Плевен, като частен правосъден реализатор умишлено се употребил от преправен частен документ - умозаключение за обективна пазарна оценка на парцел, обещано по друго изпълнително дело, като от него за самото сформиране не може да се търси наказателна отговорност – закононарушение по чл.316 вр. с чл.309, ал.1 от Наказателен кодекс и му е наложено наказване 10 месеца отнемане от независимост.

На същия е несъмнено едно общо най-тежко наказване в размер на 3 години отнемане от независимост с 4 години изпитателен период.

Срещу същия частен правосъден реализатор Окръжна прокуратура-Плевен е внесла обвинителен акт в съда и за друго закононарушение.

Присъдата предстои на обжалване пред Апелативен съд-гр.София.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР