Осъдих вестник „Труд” за наплювателно храчеща статия как ще открадна

...
Осъдих вестник „Труд” за наплювателно храчеща статия как ще открадна
Коментари Харесай

Мирослав Ненков: Бях сигурен, че ще ми спретнат папка, затова напуснах

Осъдих вестник „ Труд” за наплювателно храчеща публикация по какъв начин ще открадна 100 млн. лева Купих си с тях пушка, на която ще гравирам: „ От Петьо на Миро с обич”, призна някогашният заместител - здравен министър Мирослав Ненков пред Нова телевизия.

Наблюдавахме в Босилеград непотребна проява на мощ от сръбска страна. Това разяснява пред Нова тв доктор Мирослав Ненков във връзка задържането на български медици в Западните околности. „ Кметът и полицията се крият като смели мъже в дълбока миша дупка. Като се изпокрие властта, а нашите сътрудници са задържани като бандити, какво е това? “, попита той.

Ненков сподели още, че никой не го е канил да стане здравен министър. „ Дори и да бъда поканен за министър, не бих останал в Министерство на здравеопазването. Бих се почувствал като кариерист. Аз бях част от екипа на доктор Петров и би трябвало да си потегли с него”, изясни медикът.

„ Бях изпаднал в същата обстановка като проф. Петров с журналистическата клюка. Осъдих вестник „ Труд” за наплювателно храчеща публикация по какъв начин ще открадна 100 млн. лева Превеждат ми се към този момент парите. Купих си с тях пушка, на която ще гравирам: „ От Петьо на Миро с обич”. Ставаме очевидци на постановъчна публицистика, а не на проверяваща “, сподели Мирослав Ненков.

Той не вижда нищо неправилно в абсурда с поръчките за зетя на някогашния здравен министър. „ Оказа се, че за 3 години ВМА е платила единствено 300 хиляди, а не милиони. Ако се окаже, че при следващата инспекция на проф. Петров няма нарушаване, кой ще се извини? Бях сигурен, че ще ми подреден "папка ", по тази причина напуснах здравното министерство “, добави Ненков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР