Осъденият на доживотен затвор за атентата с кола-бомба срещу Митьо

...
Осъденият на доживотен затвор за атентата с кола-бомба срещу Митьо
Коментари Харесай

Нови разкрития за екшъна с един от най-опасните престъпници у нас!

Осъденият на пожизнен затвор за атентата с кола-бомба против Митьо Очите Иван Рибов и преди е създавал проблеми зад решетките , твърди "Флагман ", като се базира на чудесно осведомен източник.

Рибов е жител на зандана към този момент над 15 години. Той не бил от най-послушните лишени от независимост и се забърквал в неприятности още няколко пъти по време на дългия си престой. Кулминацията обаче е била през днешния ден, когато Рибов скочил на тежко въоръжен охранител, откакто отказал да извърши предписание да се прибере в килията си.

Бургазлията излежава присъдата си в бранша, където под „ непоколебим режим “ са настанени най-закоравелите нарушители. Логично и защитата там е най-сериозна.

След като почнал да буйста и скочил на надзорник, Рибов небрежно е укротен и поступан от чиновниците на реда. Той незабавно е превозен до болничното заведение, с цел да му бъде изработен обзор, каквато е процедурата при сходни обстановки.

Нараняванията на доживотника се оказали леки и той сега още веднъж се намира зад решетките.

Рибов е единият от тримата мъже, които получиха доживотни присъди за колата-бомба, раздрала в края на 2001 година в Несебър дамата на Очите – Тянка, нейния брат и един охранител. Другите двама приети за отговорни са Стоян Димитров-Толупа и Кероп Погосян.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР