Осъдената за убийството на мъжа си Николай Димов със свински

...
Осъдената за убийството на мъжа си Николай Димов със свински
Коментари Харесай

Анита Мейзер спала с момче едва 11-годишна! Айше погребала трима мъже в живота си

Осъдената за убийството на мъжа си Николай Димов със свински опашки варненска секс бомба Анита Мейзер е погребала общо трима мъже, с които е имала интимни връзки. Това описа криминалист, провеждал разпити със ситната ромка след ареста й предишното лято, научи HotArena.

Наскоро Мейзер бе вкарана за 4,5 години в пандиза, откакто съда одобри, че смуглата сексбомба е умъртвила по несъобразителност брачна половинка си – културиста Николай Димов, връзвайки го със свински опашки за китките, крайниците и врата по време на перверзна любовна игра. Близките на починалия Николай обаче са на мнение, че убийството не е инцидентен случай, а авансово планувано престъпно закононарушение от Анита, която имала и съучастници.
Съмненията на роднините на Николай Димов се споделят и от проверяващите убийството на културиста. Те обаче не съумяха да открият следи от наличие на мъже в жилището на Мейзер във Варна, защото ромката усърдно чистила с препарати близо 3 часа жилището, преди да заяви в полицията, че някой е умъртвил мъжа й.

Преди години умрял предходния й брачен партньор Живко Желев, от който варненката има щерка. Странното е, че първият мъж на Анита Мейзер умрял от сърдечна непълнота, откакто приел някакви хапчета малко откакто се оженил наново за домашната й прислужница. След мистериозната гибел на екс брачна половинка на Анита Мейзер, т я емигрирала в Америка дружно с дъщеря си, където се залюбила с баровеца Марк, който също умрял при много странни условия.

Според признанията на Анита Мейзер, тя била пристрастена към рисковия секс и го практикувала от 11-годишна. По този метод смуглата сексбомба пробвала да изясни на криминалистите за какво се е налагало да връзва мъжа си Николай със свински опашки. Анита разказала, че изгубила девствеността си в 6-и клас, която й била отнета от варненски китарист. Китаристът бил гадже с Анита повече от година, преди да умря в злополука на 1 май.

Според информция, с която „ Уикенд “ разполага и която към този момент е била тиражирана във вестника , Анита Мейзер е била обладана от жестока ревнивост към Николай, защото го е подозирала, че спи с нейната щерка Джули. Докато Мейзер е в България, а дъщеря й в Лас Вегас, Николай отпътува за Америка, сякаш с цел да се явява на надпревари по културизъм. Той се настанява в жилището на доведената си щерка във Вегас и в случай че се има вяра на упорития слух, който обхожда Варна, сред двамата пламват полови искри.

По време на делото лъсна и още един любопитен факт – дамата е от ромски генезис и не се споделя Анита Мейзер, а Айше. По време на възродителния развой, през 1987 година, тя е преименувана и по този начин се снабдява с името Анита, с което е записана и в паспорта си. „ Много се срамя от произхода си, хората не обичат ромите ”, изхлипа наказаната за ликвидиране.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР