Осъден за педофилия англичанин се е спасил от британското правосъдие,

...
Осъден за педофилия англичанин се е спасил от британското правосъдие,
Коментари Харесай

Осъден и издирван британски педофил стана пастор в Сливен

Осъден за педофилия англичанин се е избавил от английското правораздаване, като е станал свещеник в ромската махала на Сливен. Той живее в квартала. По следите на престъпно проявения дезертьор потегля проверяващият публицист от Би Би Си 4 Пол Кениън, съобщи Нова телевизия.

Даниел Хъл от лондонския квартал " Плейстоу " е наказан на 15 месеца затвор за педофилия през 2017 година Действащият свещеник се изправя пред съда за запазване на стотици нецензурен фотоси с деца на компютъра си. След като изтърпява наказването си, той получава възбрана да пътува в чужбина, без да уведоми авансово управляващите на Острова, както и да поддържа връзка с малолетни в отсъствието на техен родител. Хъл обаче съумява да напусне родината си и си купува няколко къщи в ромското гето на Сливен, където се радва на голяма респект.

Moment on-the-run British paedophile is found living alongside children in Bulgaria https://t.co/G6HV8Ti3CU pic.twitter.com/9hWfpsZvQN
— mykeTUNEz Empire (@myketunezempire) 10 септември 2019 година

Местните хора въобще не подозират, че британецът е осъждан за педофилия.

В излъчен по английската телевизия филм се вижда по какъв начин журналистът Пол Кениън хваща на тясно търсеното лице и му задава неуместни въпроси. Пред камерата Хъл отхвърля да е педофил дезертьор , след което демонстративно обръща тил на екипа.

По време на фотосите на кино лентата репортерът и екипът му срещнали гневна опозиция от ромите в махалата, които ги замеряли с камъни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР