Осъден за жестоко убийство на свой съсед в пазарджишкото село

...
Осъден за жестоко убийство на свой съсед в пазарджишкото село
Коментари Харесай

Мъж, убил съсед и залял дъщеря му с бензин, обжалва присъдата си

Осъден за грубо ликвидиране на собствен комшия в пазарджишкото село Попинци апелира наложеното му от Пазарджишкия областен съд дейно наказване от 11 години и половина затвор.

Делото стартира през днешния ден в Апелативния съд в Пловдив, съдия-докладчик е Христо Крачолов, предава " Дарик ".

Мъжът е приет за отговорен в това, че на 6 март 2019 година в с. Попинци съзнателно е умъртвил собствен възрастен комшия, като го намушкал с нож, а индивидът умрял няколко дни по-късно. 

Отношенията сред съседите били влошени, откакто подсъдимият залял с бензин една от дъщерите на потърпевшия. Във съдбовния ден подсъдимият наблюдавал съседа си, като карал с колата след него и стадото му и го псувал.

По-късно взел със себе си собствен съселянин и дружно отишли до двора на бившето Трудово-кооперативно земеделско стопанство, където потърпевшият бил със стадото си от кози. Подсъдимият се нахвърлил да бие пастира, само че той се отбранявал с сопа.

Издебнал и го намушкал с нож в гърдите. След това си тръгнал. Близките на потърпевшия го намерили часове по-късно.

Веднага извикали помощ на телефон 112. Пострадалият показал подсъдимия като собствен нападател. Въпреки че, претърпял няколко интервенции в болничното заведение в Панагюрище, раненият умрял на 1 април 2019 година от пострадванията си. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР