Осъден в Полша български гражданин за трафик на хора ще

...
Осъден в Полша български гражданин за трафик на хора ще
Коментари Харесай

Нашенец, осъден в Полша за трафик на хора, ще доизлежи наказанието си в затвор в България

Осъден в Полша български жител за трафик на хора ще доизлежи наказването си в затвор в България, оповестиха от пресцентъра на Окръжния съд в Добрич.

Съдебната институция е признала и приела за осъществяване постановената присъда на М.С. /48 г./ от Окръжния съд във Варшава. Делото в Добрич е гледано в отсъствието на наказания, който е настанен в следствения арест в полската столица и е поискал да изтърпи остатъка от наложеното му наказване от 3 години и шест месеца затвор в България.

Русенският съд призна наложена санкция за превишена скорост на българин в чужбина

М.С. е приет за отговорен, че е направил закононарушението в съучастничество с друго лице. Жертвата е жена, която против 500 евро е била предадена от двамата на различен български жител, с цел да я употребява за развратни цели, показват от съда. Двамата съизвършители транспортирали потърпевшата от различен полски град до Варшава, като я подвели за събитията на пътуването и връщането й назад, възползвайки се от обстоятелството, че досега тя проституирала в тяхна изгода.

С решението си Окръжният съд в Добрич приспада частта от наказването, което наказаният към този момент е изтърпял в Полша от януари 2019 година до фактическото му предаване на българските управляващи, допълват от пресцентъра на институцията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР