Осъден сексуален престъпник, на който многократно е отказано убежище в

...
Осъден сексуален престъпник, на който многократно е отказано убежище в
Коментари Харесай

Бежанец сексуален престъпник, издирван в Обединеното кралство за химическа атака срещу майка и дъщери — което също му причини ужасяващи наранявания

Осъден полов нарушител, на който неведнъж е отказано леговище в Обединеното кралство, беше преследван в петък за химическа офанзива, раняваща няколко души, в това число ослепяла майка и нейните дребни дъщери - с търсен афиш, показващ лицето на обвинения също извънредно обезобразено.

Абдул Шакур Езеди, 35, работник в пицария, дошъл от Афганистан през 2016 година, се твърди, че е ранил минимум дузина души, като е хвърлил алкално вещество по тях в сряда вечерта, заяви BBC.

31-годишна жена беше ослепена, а двете й дъщери, на възраст 3 и 8 години, бяха ранени при „ ужасяващата “ офанзива в влиятелния Clapham в Южен Лондон, заяви столичната полиция.

Други три дами и един мъж, които им се притекоха на помощ, получиха леки изгаряния, а петима служители на реда също бяха ранени.

Езеди беше видян на запис от камери за наблюдаване от другата страна на Темза в Северен Лондон към час след 19:30 часа. нахлуване, пазаруване на бутилка вода, сподели полицията, до момента в който пускаше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР