Осъден перверзник обжалва в съда забраната си да излиза извън

...
Осъден перверзник обжалва в съда забраната си да излиза извън
Коментари Харесай

Мазен педофил се засили да обикаля в света в търсене на удоволствие: Щом могат да говорят, значи могат и да правят секс (СНИМКИ

Осъден перверзник апелира в съда възбраната си да излиза отвън Англия. Той желал да пътува в страни, където сексът с малолетни не е табу и може да го прави умерено без да го съдят, оповестява „ Мирър “.

Джейсън Ленърд беше разказан от високопоставени полицейски чиновници в съда като „ един от най-опасните “ регистрирани полови нарушители в района. 37-годишният мъж от Хаслингдън, графство Ланкашър, безочливо декларирал в съда, че желае свободата да пътува в страни, където възрастта за секс по взаимно единодушие по-ниска, с цел да може да завърже „ полова връзка “.

Пред служителите на реда Ленърд споделил, че за него идеалният сътрудник е на възраст сред 12 и 14 години.

Пред съдията той се оплака, че във Англия педофилите са преследвани и съпостави отношението на обществото към тях с това към хомосексуалистите през 40-те години или към евреите през Втората международна война.

Съдът не анулира възбраната, което значи, че той ще може да върви в чужбина, единствено в случай че има документално полицейско позволение.

През 2013 година Ленърд е наказан на 32 месеца затвор за това, че е свалил 251 нецензурен фотоси на деца и ги е популяризирал в интернет. Издадена му е заповед за попречване на полови закононарушения, съгласно която дейностите му в интернет ще бъдат следени. Според служителите на реда, обаче, това не е задоволително, с цел да се ограничи риска.

Затова през април на Ленърд е издадена нова заповед, забраняваща му да излиза в чужбина. Той се оплакал, че тя е „ изцяло неуместна “ и я обжалвал в съда в Бърнли.

„ Г-н Ленърд е неповторим. За 10 години работа не съм срещал различен полов нарушител, който толкоз намерено да признава педофилските си пристрастености. Той е извънреден и рискът с него е извънреден. Г-н Ленърд е изразил предпочитание да напусне страната, тъй като има вяра, че полицията, правосъдната система и държавното управление в тази страна преследва педофилите “, сподели детектив Андрю Ашуърд.

„ Изразявал е предпочитание да се реалокира в други европейски страни. Говорил е за Холандия, Франция, Испания, Италия, тъй като има вяра, че там имат по-ниска възраст, където сексът по взаимно единодушие е разрешен – 12 до 16 години “, прибавя служителят на реда. Когато той го питал дали тази възраст не е прекомерно ниска за полова интензивност, Ленърд дал отговор: „ Ако едно дете е задоволително огромно, с цел да приказва, значи е задоволително огромно да прави секс “.

На въпроса какви са възгледите му за изнасилването, Ленърд дал отговор: „ Без коментар “ пред съда.





Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР