ORV MEDIA и Sugarhigh Studio представят моментите на Варна през

...
ORV MEDIA и Sugarhigh Studio представят моментите на Варна през
Коментари Харесай

Фотоизложба ще покаже уловени моменти от Варна

ORV MEDIA и Sugarhigh Studio показват моментите на Варна през погледа на младите фотографи взели участие в образования по репортажна снимка и цифрова обработка, които се организираха през летните месеци. В изложбата ще можете да разгледате над 50 фотографии от разнообразни юношески събития в града - MTV Present Varna Beach, FUNCITY+, 5km Color run и доста други. Специално място ще бъде отделено също на фотоси направени по време на образованията.

Изложбата е с вход свободен и може да се прегледа от 6 до 13 октомври след 18 ч. в Rubik Art Center (гр. Варна, бул. " Приморски " 5). Официалното разкриване ще бъде на 6 октомври от 18 ч. На него ще можете да се срещнете с част от фотографите и екипа, който осъществя образованията по репортажна снимка и цифрова обработка на изображение.
Фотоизложбата се реализира с поддръжката на Rubik Art Center. Събитието е част от план "Младежко медийно студио - Варна 2017 ", който се осъществя с финансовата поддръжка на Община Варна по стратегия "Варна - Европейска младежка столица 2017 ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР