ОРОВИЛ, Калифорния (AP) — Губернаторът на Демократическата партия в Калифорния

...
ОРОВИЛ, Калифорния (AP) — Губернаторът на Демократическата партия в Калифорния
Коментари Харесай

Някои се притесняват, че предложението на Калифорния за справяне с бездомността ще влоши проблема

ОРОВИЛ, Калифорния (AP) — Губернаторът на Демократическата партия в Калифорния Гавин Нюсъм приканва гласоподавателите да одобрят самодейност за гласоподаване, която съгласно него е нужна за справяне с рецесията с бездомността в щата, смяна, съгласно доставчиците на обществени услуги, би заплашила стратегиите, които защищават хората от бездомни преди всичко.

През 2004 година гласоподавателите утвърдиха законодателство, което постанова налог върху милионерите за финансиране на услуги за психологично здраве, генерирайки 2 до 3 милиарда $ милиарди доходи всяка година, които са отивали най-вече в окръзите за финансиране на стратегии за психологично здраве, както те сметнат за добре според необятни насоки.

Сега Newsom желае да даде на страната повече надзор върху това по какъв начин се изразходват тези пари. Предложение 1, пред гласоподавателите на гласуването на 5 март, ще изисква от окръзите да изразходват 60% от тези средства за жилища и стратегии за бездомни хора със съществени психологични болести или про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР