Орлин Павлов вдига сватба през лятото, научи HotArena. Певецът, който

...
Орлин Павлов вдига сватба през лятото, научи HotArena. Певецът, който
Коментари Харесай

Горчиво! Орлин Павлов се жени

Орлин Павлов подвига женитба през лятото, научи HotArena. Певецът, който преди ден стана татко за първи път, предложи брак на приятелката си Диана и тя е споделила „ Да ”.

Двойката най-вероятно ще се венчае на интимна гала край морето още това лятото. Щастливите влюбени сега обаче са отдадени на най-голямото си съкровище—момиченцето, което се роди преди ден и което те кръстиха Елизабет.

Павлов е изискал ръката на приятелката си малко преди да се роди щерка им. В момента той е на седмото небе от наслада, а телефонът му не стопира да звъни, до момента в който другари и родственици го приветстват и му честитят положителната вест.

Орлин е бясно влюбен в дамата, която го подари с дете. Двамата са дружно малко повече от година, само че едвам неотдавна започнаха да се демонстрират дружно, написа „ България през днешния ден ”.

Павлов настойчиво криеше изгората си от медиите, а връзката им много време се развивала в мрежата.

Двамата се срещат в чужбина, а любовта им е от пръв взор. Въпреки това с месеци си пишат в мрежата, преди Диана да осъзнае, че това е мъжът за нея.

Заради него тя взема решение да се върне на родна земя и даже заживява под един покрив с артиста. Няколко месеца по-късно Диана е бременна, а тези дни роди и щерка им.

„ Диана, обичам те! Ти си майка героиня! И както се пее в една ария: „ Светът е различен, когато си тук ”, написа Орлин за майката на щерка си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР