Орлин Павлов ще снима филм по време на концерта си

...
Орлин Павлов ще снима филм по време на концерта си
Коментари Харесай

Орлин Павлов ще снима филм по време на концерт

Орлин Павлов ще снима филм по време на концерта си на 28 август в Гребната база в Пловдив, оповестиха от екипа на изпълнителя.

На сцената, дружно с Орлин Павлов, ще се качат Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов-Графа и Бобо. Концертът е част от програмата " Пловдив - европейска столица на културата 2019 " и ще бъде със свободен вход.Това ще бъде първото по рода си събитие на вода в България, което ще разполага със особено построена за случая сцена от плаващи понтони. Екипът, на който е поверено основаването й, е същият, който през 2016 година бе в основата на построяването на инсталациите за плана на Кристо Явашев " Плаващите кейове ".
Публиката ще стане директен участник във кино лентата " Завръщане ".

По време на концерта, в действително време, ще се снима финалната сцена от най-новия филм на Ники Илиев, в който Орлин Павлов играе ролята на един от тримата другари, които се прибират в родния си Пловдив, с цел да спасят от съсипия къщата от детството на собствен другар.

" Този концерт ще е празник на музиката и киното. Ще чуете най-популярните ми песни през годините, песни от албума " Още малко ", както и особено записано парче за лентата, което се надявам да се трансформира в шлагер, а за какво не и в новия химн на Пловдив ", разяснява Орлин Павлов.
" Завръщане " е петият филм на Ники Илиев като режисьор - след " Кажи здравей на баща ", " Чужденецът ", " Нокаут или всичко, което тя написа " и " Живи митове ". В новата продукция вземат участие Стефан Данаилов, Башар Рахал, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Даниел Ангелов, Любомир Ковачев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР