Орлин Павлов ще представи за първи път на живо новия

...
Орлин Павлов ще представи за първи път на живо новия
Коментари Харесай

Орлин Павлов – Още малко... в Нощен Хоризонт

Орлин Павлов ще показа за първи път онлайн новия си албум „ Още малко... ”, от който е и едноименната ария, трансформирала се в шлагер - част от сериала с негово присъединяване „ Скъпи наследници ”. Концертът е в зала 1 на НДК на 1 октомври, когато е Световният ден на музиката, от 20.00 часа. Това е първият огромен независим лайф на артиста, който ще сложи и началото на мини турне - в Пловдив (5 октомври), Бургас (13 октомври), Варна (15 октомври) и Велико Търново (20 октомври).

По време на шоуто ще бъдат показани нови версии на емблематични песни като „ Секунда ” и „ Пълно презареждане ”. На сцената ще се качат близо 10 музиканти, както и няколко посетител реализатори, измежду които Белослава и JP3 (Живко Петров трио).

Важна фигура в концерта и в цялото турне е музикалният шеф на плана Милен Кукошаров, с който Орлин бяха част от група „ Каффе ”. Двамата гостуваха в студиото на „ Нощен Хоризонт ”, където описаха „ още малко ” за идното събитие.

„ Албумът, който хората ще чуят на концерта, ще има нови песни. Не съм събрал нещо остаряло, което да сложа в нова опаковка и да кажа – „ ето това са най-хубавите неща ”. Има нови песни. Има версии на остарели. Исках да дам нещо ново на хората. Нещата, които пееш, би трябвало да са минали по някакъв метод през теб. А когато те са минали, тогава тази достоверност влиза в микрофона и се предава на хората ”, показа Орлин Павлов.

„ Всичко към концерта и турнето е трудоемко, само че е и прелестно. Адмирации към тази храброст на Орлин и чисто музикалния му метод към това събитие. Рядко някой си разрешава смелостта и мащаба да излезе с 10 музиканти на сцената. Рядко съм гледал в нашите ширини събитие в подобен формат. За мен Орлин е необичаен типаж - от американските актьори, които сполучливо съчетават и танци, и пеене, и спектакъл, и игра. В това отношение той е един от дребното у нас, да не кажа и единственият, тъй като не се сещам за друго име ”, Милен Кукошаров.

На сцената на зала 1 на НДК дружно с Орлин Павлов ще излязат едни от най-хубавите български музиканти - Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Борислав Бояджиев (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет), Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали), Ангел Дюлгеров (китара), DJ Stephan Love.

Повече за идния концерт, както и за първите стъпки на сцената и в музиката – чуйте в звуковия файл от изявлението на Станислава Пирчева с Орлин Павлов и Милен Кукошаров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР