Орлин Павлов и половинката му Диана станаха родители на малката

...
Орлин Павлов и половинката му Диана станаха родители на малката
Коментари Харесай

Орлин Павлов и жена му Диана работят за бебе №2

Орлин Павлов и половинката му Диана станаха родители на дребната Елизабет преди година, само че в този момент са подготвени да посрещнат още едно бебе в фамилията. Певецът споделил пред свои близки, че желае второ дете в най-скоро време. С жена му към този момент правили опити, само че по думите им било божа работа по кое време тъкмо ще се случи, научи HotArena.

Орлин стана татко за първи път на прага на своите 40 години. Той от дълго време копнеел за това, само че все не срещал подобаваща жена, която да го подари с правоприемник. Всичките му предходни връзки бяха неуспех – дългокраката танцьорка Яна го заряза поради предприемача Петко Димитров, а пишман актрисата и модел Лина Роскин цъфна с голи фотоси в сексуален уебсайт, след което изпълнителят я разкара.
Точно когато бил най-отчаян и отчаян, Павлов още веднъж срещнал актуалната си жена Диана. Първата им среща била преди цели 9 години, само че едвам преди 2 почнали любовните им връзки.

Орлин е разказвал, че с чаровната мулатка се срещнали в Българска национална телевизия . Той имал присъединяване в известно предаване, а тя работела като гримьорка. Казали си по няколко думи, даже си разменили координати, само че тогава и двамата имали други гаджета, та нищо съществено не се получило. Малко по-късно Диана отпътувала за Дубай и се открила там с майка си Дорина. С артиста прекратили всевъзможен контакт, само че тя скрито се интересувала от него, когато пътувала до България. Къдрокосата хубавица не крие, че от много време е негова фенка и обожава осъществяванията му.
Преди две години Диана се върнала в София и потърсила Павлов по телефона. За нейн шанс се оказало, че той не си е сменял номера. Звъннала му, без да има кой знае какви упования от него, само че той я изненадал, като я поканил на кафе и на кино. Така нещата сред тях се развили естествено и скоро връзката им станала сериозна.

Орлин към този момент се чувствал подготвен за дете, тъй че не чакал дълго и споделил житейските си проекти със своята обичана. Тя с наслада се съгласила да роди от него и резултатите не закъснели. След 9 месеца на бял свят се появила дребната Елизабет, която е взела най-хубавите черти и от двамата си родители – сините очи на татко си и матовата кожа на майка си. Почитателите на Павлов са безапелационни, че момиченцето ще стане огромна хубавица, когато порасне.

Изпълнителят до последно пази бременността на жена си в загадка. Малцина знаеха, че двойката чака дете, а новината бе оповестена обществено чак след раждането. Гордият баща заяви в обществената мрежа с малко обръщение: „ Диана, обичам те! Ти си майка героиня! И както се пее в една ария: „ Светът е различен, когато си тук! ".

Хора от обкръжението на Орлин настояват, че в фамилията царят мир и съгласие, каквито той не е имал с друга жена преди.  Певецът и различен път е бил в съществени връзки, само че единствено с Диана се решил да има дете. Тя му давала несравнима сигурност и успокоение, с нея се чувствал балансиран. " Още след първата ни среща усетих, че доста добре си споделяме. Не сме имали кавги до момента ", споделял е Павлов.
С половинката му се решили на второ бебе толкоз скоро, тъй като желали децата им да имат дребна разлика във възрастта. Певецът вярвал, че бащинството го е трансформирало към по-добро и с още  едно хлапе щял да се усеща изцяло приключен, написа " Уикенд ".
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР