Орлин Павлов и Михаела Филева записват своята първа съвместна песен,

...
Орлин Павлов и Михаела Филева записват своята първа съвместна песен,
Коментари Харесай

Орлин Павлов и Михаела Филева записват песен към саундтрака на филма “Завръщане”

Орлин Павлов и Михаела Филева записват своята първа взаимна ария, която ще бъде част от саундтрака на кино лентата „ Завръщане ". Написан от Графа особено за най-новия филм на Ники Илиев, сингълът ще бъде показан за първи път по време на специфичния плаващ концерт на Орлин Павло в на 28-ми август на Гребната база в Пловдив. По време на концерта, в действително време, ще бъде снимана финалната сцена на сантименталната комедия „ Завръщане ", а публиката на плаващия концерт ще стане директен участник и във кино лентата, чиято премиера ще е през октомври.

Концертът на Орлин Павлов, както и филмът „ Завръщане ", са част от програмата на „ Пловдив - Европейска столица на културата 2019 ". Невероятното музикално преживяване ще е изцяло гратис за всички фенове, като на плаващата сцена, с изключение на Орлин Павлов и Михаела Филева, ще се качат и други обичани български реализатори - изключителните Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов - Графа и Бобо.

Концертът и записът на последната сцена от кино лентата е с начален час 20:00 ч., а от 18:00 ч. DJ Stephan Love ще подгрее публиката за концерта на Гребната база в града под тепетата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР