Орлин Павлов и Живко Петров ще зарадват гостите на събитието,

...
Орлин Павлов и Живко Петров ще зарадват гостите на събитието,
Коментари Харесай

Ходи ви се до Милано, елате  на откриването на LUCY...

Орлин Павлов и Живко Петров ще зарадват гостите на събитието, което е тази събота, тъкмо в 12 часа в MALL Пловдив. За усмивките на всички с изключение на най-хубавите стенд ъп комици - Калин, Жорони и Vensan от „ Нема к‘во “, ще оказват помощ и многото дарове и фешън изненади, раздадени и извоювани в занимателните игри на " LUCY FASHION ". Всяка дама ще получи нещо изкушаващо, а 10 от присъстващите ще се снабдят с ваучери на стойност 100 лева

Стил, искра и хубава музика - този уикенд се обрисува като женско празненство, което ще се запомни. Концентрацията на сексапил планува и наличието на джентълмени, които занапред избират прекрасен коледен подарък за половинката си или просто желаят да се насладят на гледката.

Модните трендове есен/зима 2019 ще бъдат показани на откриването, а салонът ще предлага на дамите нов взор върху визията на модерна жена - повелителка на хубостта в забързаното всекидневие.

Заповядайте да си кажете наздраве, да споделите празника с общителните домакини и да изберете своята блестяща визия на 21 септември, събота, тъкмо в 12 часа. Още за събитието вижте на нашата фейсбук страница.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР