Орландо "Сири" Салидо (44-13-4, 31 КО) не е уплашен от

...
Орландо "Сири" Салидо (44-13-4, 31 КО) не е уплашен от
Коментари Харесай

Салидо е уверен, че има нужните умения, за да победи Берчел

Орландо "Сири " Салидо (44-13-4, 31 КО) не е изплашен от това, което международния първенец на WBA в категория супер перо Мигел Берчел (32-1, 28 КО) може да му предложи на кръга.

Салидо съобщи, че има опита и нужните умения, с цел да победи младия войник.

"Трябва да се възползвам оптимално от опцията, която WBC ми предлага в тази среща. Сега би трябвало да се приготвя на 100%-та. Аз съм войник, който излиза на кръга и постоянно оставя всичко на него и тази борба няма да е изключение. Знам, че пред мен стои добър конкурент, само че това не ме плаши по никакъв метод ", съобщи Орландо Салидо.

Двамата мексикански войни би трябвало да се изправят един против различен на 9-ти декември в основното събитие на вечерта, която най-вероятно ще се организира в "Mandaley Bay " в Лас Вегас.

През януари тази година Берчел спря Франциско Фаргас, с цел да завоюва купата на WBC. След това той се завърна през юли, с цел да отбрани посредством съдийско решение колана си против наложителния кандидат Такаши Миура.

"Сири " Салидо е неговият екип наподобява към този момент имат тактика за доминантно показване против победеният единствено един път мексиканец.

"Имаме всичко планувани, добра тактика, той се движи добре и би трябвало да съм много остроумен, с цел да го надиграя ", съобщи ОрландоСалидо, който акцентира, че неговият опит ще бъде решителен в тази среща.

"Предимството на опита е на моя страна и ще бъде от основно значение - бил съм се с велики бойци като Хуан Мануел Маркес. По-голямата част от съперниците, с които съм се сблъсквал, са били в прайма на техните кариери ", добави той.

"Трябва да се удрям с него от началото до края. Ще направя по този начин, че кръга да наподобява дребен. Имам всички умения, с цел да печеля тази борба ", приключи Салидо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР