ОРЛАНДО, Флорида (AP) — Децата на възраст 4 години и

...
ОРЛАНДО, Флорида (AP) — Децата на възраст 4 години и
Коментари Харесай

Почти 10% от най-малките деца във Флорида са били пропуснати по време на преброяването през 2020 г.

ОРЛАНДО, Флорида (AP) — Децата на възраст 4 години и по-малко във Флорида са били подписани с съвсем 10% по време на преброяването през 2020 година, съгласно оценки, оповестени в четвъртък от Бюрото за броене на популацията на Съединени американски щати. Бюрото сподели, че изчислената неточност е най-големият непълен брой дребни деца от всеки щат на Съединени американски щати.

Повече от 112 000 деца на възраст 4 или по-малки са били подценени във Флорида по време на преброяването през 2020 година, което оказва помощ да се дефинира федералното финансиране и политическата власт всеки 10 години, съгласно оценки на демографския разбор, употребявайки административни записи за оценка на размера на популацията.

Демографският разбор е един от инструментите, които Бюрото за броене на популацията употребява, с цел да пресметна какъв брой добра работа е свършило преброяването на всеки гражданин на Съединени американски щати през броене, което дефинира какъв брой места в Конгреса получава всеки щат.

Върмонт имаше минимален брой дребни деца по време на преброяването пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР