Орландо Блум има страхотен повод да празнува. Двете най-важни жени

...
Орландо Блум има страхотен повод да празнува. Двете най-важни жени
Коментари Харесай

Орландо Блум и Кейти Пери се наслаждават на божествени египетски залези

Орландо Блум има страховит мотив да чества. Двете най-важни дами в живота на артиста – годеницата му Кейти Пери и майка му Соня – посрещнаха своите рождени дни измежду хубостта на Египет.

Освен Соня и Орландо, за 35-ия рожден ден на Кейти до Египет отпътуваха и 64 от най-близките й другари, с които певицата показа десетдневен круиз по Нил, разходки с камили из пустинята и още доста невероятни преживявания.



Навръх рождения ден на своята избраница Орландо реши да показа няколко красиви фрагмента в Instagram профила си от живописната панорама, която се открива пред тях, като честити празниците на възлюбената си и на майка си Соня: „ Оттук като че ли мога да съгледам целия космос. Магията на Египет докосна сърцето ми. Тези две прелестни жени-чудеса, и двете родени под знака на Скорпиона, честват рождените си дни! “, написа Блум.



Кейти също не пропусна да показа със своите почитатели размислите и равносметките, които си прави, навършвайки 35:



„ Древните египтяни вярвали, че след гибелта сърцето ти бива претеглено. То би трябвало да бъде леко като перо, с цел да можеш да преминеш в отвъдното. Моята майка ме наричаше „ перце “ още от дребна и мога единствено да се надявам, че дотук сърцето ми не е изгубило лекотата си. “

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР