Орландо Блум и Кейти Пери всеки момент ще станат родители,

...
Орландо Блум и Кейти Пери всеки момент ще станат родители,
Коментари Харесай

Кейти Пери отново отмени сватбата си с Орландо Блум - slava.bg

Орландо Блум и Кейти Пери всеки миг ще станат родители, само че също по този начин още през зимата те желаеха да вдигнат женитба, която не стана, поради пандемията от коронавирусната зараза. Знаменитостите решиха да отсрочат тържеството за по-добри времена. Двамата взеха решение да се бракосъчетаят в Япония това лято. Според Mirror, проектите им няма да се осъществен и този път, поради заплахата да се заразят с COVID-19.

„ Вие може нищо повече да не планирате за 2020 година, тъй като тези проекти ще се трансформират напълно скоро. Ние просто желаеме да ни се роди крепко бебе. Всеки е задължен да живее в този момент от седмица за седмица “, разяснява Кейти Пери.

Съвсем неотдавна певицата излезе в ефир с журналиста Хауърд Стърн. Тя акцентира, че сватбата несъмнено ще се състои в бъдеще. Кейти също даде да се разбере, че тя и Орландо няма да имат специфични привилегии за бебето им. „ Когато се роди това дете, за него няма безусловно да има никакво значение дали майка му е Кейти Пери. То, както всички новородени деца, ще бъде загрижено за едно нещо – „ да се храни “, сподели певицата.

Кейти също по този начин похвали Орландо, че я е избавил в битката ѝ с депресията. “Той е единственият, който съумя да се оправи “, сподели попзвездата. „ Той е съвършен за мен. “

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР