Орландо Блум и Кейти Пери се разделиха преди близо година,

...
Орландо Блум и Кейти Пери се разделиха преди близо година,
Коментари Харесай

Кейти Пери и Орландо Блум се събраха

Орландо Блум и Кейти Пери се разделиха преди близо година, само че наподобява връзките сред двамата не са дефинитивно завършили.

" Заедно са. Кейти доста желае нещата сред тях да се получат този път. Тя се опита да го отреже, само че не съумя, просто има доста мощни усеща към него. Но този път двамата са твърдо решени да не пришпорват връзките си ", твърди източник, непосредствен до певицата.

Не е ясно тъкмо по кое време 41-годишният артист и 33-годишната изпълнителка са се събрали още веднъж, само че преди броени седмици наблюдателни онлайн консуматори откриха, че звездите качват в профилите си в обществената мрежа Instagram фотоси от еднакъв първокласен хотелски комплекс на Малдивите. Изглежда възлюбените са решили да избягат от работните задължения и най-малко за седмица да се насладят на любовта и пристрастеността между тях надалеч от очите на папараци и фенове.

Припомняме ви, че наскоро Кейти показа, че към този момент желае да има семейство и да бъде майка, а дали Орландо ще стане мъжа, който тя ще подари с правоприемник, ще покаже времето. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР