Орин е средностатистически калифорнийски пътешественик по света. Винаги е обичал

...
Орин е средностатистически калифорнийски пътешественик по света. Винаги е обичал
Коментари Харесай

Фотограф улови 2 бездомни котки да се гушкат в Истанбул

Орин е средностатистически калифорнийски странник по света. Винаги е обичал котките и мечтае един ден да има лична котка (или куче), само че защото би трябвало да пътува от страна в страна, фантазията му е надалеч от сбъдване.

Пътят постоянно е уединен, тъй че той постоянно копнее да си играе с бездомни котки и кучета, с цел да облекчи скуката си, само че те нормално се опасяват от хора.



Не можел да повярва какъв брой доста очарователни котки се разхождат по улиците и кафенетата и какъв брой нападателно отзивчиви са те, когато кацнал в Турция за двуседмично опознавателно пътешестване. Ако той постоеше там няколко минути, едно прелестно коте щеше да дотича, с цел да го погали... и скоро по-късно още едно!

Той счита, че това отразява любящите сърца на турския народ, който се е заел да се грижи за тези очарователни животни, като ги храни и даже им строи дребни къщички.



Един ден се разхождал около Босфорския канал, когато забелязал нещо, което не бил виждал в никакъв случай преди: две прелестни котки, които се гушкали една в друга. Никога не е виждал котки, камо ли бездомни, да се държат по този метод. Притесняваше се дали някой няма да си намерения, че това животинско другарство не е инсценировка, само че коя котка би могъла да театралничи по този начин? Кой въобще би опитал? Животът е прекомерно къс за това!





Виж повече фотоси
Източник:
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР