Оригинално и артистично концептуално събитие в столичния (k)oncept 7 събра

...
Оригинално и артистично концептуално събитие в столичния (k)oncept 7 събра
Коментари Харесай

Изкуството да споделяш

Оригинално и артистично концептуално събитие в столичния (k)oncept 7 събра в едно всички съществени съставни елементи на изкуството да споделяш. Създаденият от Марта Игнатова concept store се включи с лекота  в международната наклонност, която обвързва в мощна връзка модата, изкуството и връзката. Всяко ново събитие излиза отвън рамките на обичайно показване на сбирка, а предизвика като артистично прекарване. Докосва внимателно сетивността на публиката, като я връща към същинската й природа – на основател.

(k)oncept 7 добави още един колорит на скъпото в актуалния свят другарство – формата показа с другар. Гостите на стилното събитие дойдоха в компанията на обичан другар, с който споделиха артистичното премеждие и се любуваха на всеки дребен подробност от концепцията Сподели с другар.

Официалното показване на новата фешън сбирка мина под знака на артистична работилница, в която всеки стана създател на своето мини фешън произведение. Тениска с истински графити, основана сега от поканения актьор, предизвикваше гостите да вземат участие дружно в това незабравимо прекарване с виновната задача да довършат вкъщи изобретателния развой. По рецепта, завещана от фамозен белгийски фешън дизайнер, тайната за „ запечатването “ на графитите върху памучната тъкан стъпва на една съвсем математическа формула – 8 минути в затоплена на 150 градуса печка.

Допълнителен въодушевяващ резултат сътвориха коктейлите, стъпващи на основата на един от най-хубавите джин питиета в международен мащаб – Plymouth, обезпечен от непрекъснатия сътрудник в артистичните завършения на (k)oncept 7 – Pernot Ricard, и сладоледите от Gelateria Naturale.

Шардоне, твоето име е Chablis
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР