Оригиналната рецепта за пастели от сусам и мед: 300 гр.

...
Оригиналната рецепта за пастели от сусам и мед: 300 гр.
Коментари Харесай

Дарът На Древните Гърци Лекува Депресия, Тревожност, Нарушен Сърдечен Ритъм, Липса На Енергия, Понижено Либидо! И Е Вкусно!

Оригиналната рецепта за пастели от сусам и мед:

300 гр. тахан – надробен сусам

300 гр. чист мед

Смесете двете съставки в керамичен съд. Маслото, което се образува на повърхността на сместта от тахана може да се излее. Интересното е, че двете съставки са течни, само че когато се смесят, се получава твърда маса, която може да се моделира във форма на пастели или топчета. При смесването можете да добавите и счукани сурови ядки – орехи, бадеми, фъстъци.

За да употребявате пастелите от сусам и мед като лек, би трябвало да се взимат по 2-3 топчета на ден. Те са вкусни, само че внимавайте, тъй като това е енергийна бомба.

Комбинацията от сусам и мед обезпечава на организма цинк, желязо, фибри, магнезий, калций, мед, доста витамини, най-вече от В групата – съвсем всички съставки, нужни за здравето на организма.

Според изследването, комбинацията, която основава силата на тези естествени съставки – сусам и мед – дейно контролира кръвните липиди – изключително LDL и HDL холестерол.

Пастелите от сусам и мед идеално работят за контролиране на неточен сърдечен темп, високо кръвно налягане и оказват помощ за по-добра циркулация на кръвта, написа gvozdei.

Медът и сусамът ще ви дадат нужната сила и мощ за тежка физическа или психическа работа.

Изследванията демонстрират, че постоянната приложимост на мед и сусам оказва помощ против хроничната отмалялост, тревога и меланхолия и доста покачва либидото при мъжете и дамите. Комбинацията има превъзходен резултат при продължителен стрес единствено след 3 седмици постоянна приложимост.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР