Оригиналът е на BraveSoftware Даниел Десподов преди 8 секунди 0

...
Оригиналът е на BraveSoftware Даниел Десподов преди 8 секунди 0
Коментари Харесай

Leo, ИИ асистентът на браузъра Brave, вече е достъпен за потребителите на десктоп компютри

Оригиналът е на BraveSoftware

Даниел Десподов преди 8 секунди 0 Сподели

Най-четени

АвтомобилиЕмил Василев - 20:46 | 25.01.2024

Илън Мъск: Работниците в Tesla ще спят на пода във фабриката, когато новият електрически автомобил влезе в произвеждане

ПрепоръчаноЕмил Василев - 13:20 | 28.01.2024

15-те най-продавани мобилни телефона на всички времена

ТелефониДаниел Десподов - 11:32 | 28.01.2024

Предложиха забавен метод за освобождение на 1 GB памет в Android смарт телефоните

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/Новинар. Увличам се от модерни технологии, осведомителна сигурност, спорт, просвета и изкуствен интелект.

Преди три месеца отворихме достъпа на разработчиците и тестерите до Leo, асистента с изкуствен интелект в браузъра Brave. Оттогава насам десетки хиляди хора по целия свят употребяват Leo и с помощта на тяхната противоположна връзка успяхме да подобрим Leo доста по-бързо, в сравнение с планирахме. Особено в области като времето за реакция, качеството на отговорите и даже интерфейса му. Започвайки с десктоп версията на браузъра Brave 1.60, Leo към този момент е наличен за всички наши консуматори.

По време на тестовия интервал получихме разнообразни поръчки за нови функционалности, най-честата от които беше настояването за включване на разнообразни езикови модели с изкуствен интелект в Leo. Вслушахме се в тази молба и потребителите, които биха желали да имат достъп до усъвършенствани техники за разговор с ИИ, могат да се възползват от платената премиум версия на Leo, която включва Claude Instant, най-новия ИИ помощник от Anthropic.

Тук Brave Leo получава лист с вегетариански предписания за вечеря от публикацията

Brave Leo – какво е това знамение?

Leo е нативният ИИ помощник на браузъра Brave, който може да оказва помощ при осъществяването на най-различни задания. Той може да обобщава уеб страници и видеоклипове в действително време. Може да дава отговор и генерира въпроси за наличие, да превежда, проучва и пренаписва уеб страници. И още доста други. Leo може да ви помогне, без значение дали търсите информация, пробвате се да решите проблем или създавате наличие.

Leo съчетава елементарен и безвъзмезден достъп до изкуствен интелект с поверителността на Brave. Диалозите с Leo са частни, анонимни и сигурни; Leo не ги записва и не ги употребява за образование на модела. А и не ви е нужен акаунт или логване, с цел да употребявате Leo.

Брайън Бонди, основен механически шеф и съосновател на Brave, споделя, че с приемането на асистентите с изкуствен интелект от от ден на ден и повече консуматори нараства нуждата от същински артикул с грижа за неприкосновеността на персоналния живот.

„ Мисията на Brave е да сплоти изкуствения разсъдък и неприкосновеността на персоналния живот и ние ще предоставим сигурен и персонализиран помощник с изкуствен интелект на потребителите там, където те към този момент прекарват времето си онлайн. Развълнувани сме да си партнираме с Anthropic, с цел да можем да предоставим отличното диалогично облачно преживяване на милиони консуматори на Brave по целия свят “.

Какво ще кажете за Leo Premium?

По подразбиране Brave Leo е наличен гратис за всички консуматори. Той обезпечава елементарен достъп до огромния езиков модел Llama 2 на Meta.

За потребителите, които желаят да получат достъп до други модели, Brave предлага премиум версия на Leo против $15 на месец. Потребителите на тази версия имат достъп до Claude Instant – бърз и лек модел от Anthropic, който е превъзходен за логическо мислене и задания по програмиране. Потребителите на премиум версията на Leo имат достъп до спомагателни AI модели, увеличени предели на поръчките, още по-добри разговори, приоритет по време на пиково натоварване и ранен достъп до новите функционалности и усъвършенствания.

Интеграцията с Claude е значим стадий към обезпечаването на разчупени разговори на натурален език с ИИ. Това става непосредствено в средата на браузъра и посредством нея се надяваме да сложим нов стандарт за потребно, отговорно, поверително и съобразено с подтекста взаимоотношение с ИИ. От своя страна Anthropic употребява API за търсене в Brave, с цел да образова най-новия си модел, Claude 2, и изрази убеденост в продуктивността на тази интеграция. Тя ще разреши на потребителите да получават отговори от AI помощник непосредствено в подтекста на страницата, на която се намира потребителят. И по този метод ще им помогне да проучват текстовете, да редактират документите и да пишат код.

Brave Leo и нашата задача за отбрана поверителността на потребителите

Винаги слагаме поверителността на потребителите преди всичко в дневния си ред. И непрекъснато предлагаме други възможности за отбрана на поверителността и анонимизиране на известните уеб принадлежности. Leo е в цялостно сходство с тази задача:

Обратен прокси сървър. всички поръчки се изпращат през неизвестен сървър. По този метод поръчката и адресът на потребителя не могат да бъдат свързани.Brave не може да съпостави потребителска поръчка с IP адреса на потребителя. Незабавно заличаване на отговорите. Диалозите не се съхраняват на сървърите на Brave. Отговорите от Leo се унищожават незабавно след генерирането им и не се употребяват за образование на модела. Не събираме идентификатори, по които бихте могли да бъдете разпознати (напр. IP адрес). Никакви персонални данни не се съхраняват от нашия модел с изкуствен интелект или от трети страни – снабдители на други модели. Не се изисква регистрация или вход за достъп. Не е належащо да имате акаунт в Brave, с цел да употребявате Leo. Необвързващ абонамент. Ако изберете да употребявате Leo Premium, ще получите необвързващи токени, с цел да потвърдите абонамента си. Това значи, че Brave в никакъв случай няма да може да съпостави данните за покупката ви с метода, по който употребявате продукта. Това значи, че вашите дейности ще останат в действителност изцяло поверителни и налични единствено за вас и единствено за вас. Имейл адресът, който употребявате, с цел да създадете акаунта си, не може да бъде обвързван с ежедневната ви активност с Leo, което обезпечава една неповторима система.

Достъпът до Brave Leo

Leo е наличен за потребителите на браузъра Brave за настолни компютри от версия 1.60 и нагоре. Версиите за мобилни устройства (Android и iOS) ще бъдат налични през идващите няколко месеца. Винаги можете да научите повече вести за Leo в формалния уеб уебсайт, както и да разгледате пътната карта на плана.

Brave Leo оказва помощ при писането на поръчка за база данни

Започването на работа с Brave Leo е извънредно елементарно, защото е вграден непосредствено в десктоп браузъра Brave. Не се нуждаете от спомагателни приложения или разширения. Можете да се възползвате от безпроблемната интеграция с асистента с изкуствен интелект непосредствено в адресната лента или посредством страничната лента, която съставлява интерфейс за чат, наличен до всяка страница.

Brave Leo прави обобщение на публикацията и дава отговор на зародили въпроси

За да се свържат с Лео, потребителите на Brave могат просто да зададат въпрос в адресната лента и да изберат опцията „ Задай въпрос на Лео “ или да кликнат върху съответния бутон в страничната лента.

Brave Leo показва своите артистични качества
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР