Орхан Мурад се радва на красива съпруга, която за възрастта

...
Орхан Мурад се радва на красива съпруга, която за възрастта
Коментари Харесай

Майката на Сузанита провокира приятелите и на плажа

Орхан Мурад се радва на красива брачна половинка, която за възрастта си и като майка на две деца към момента хваща окото, само че дали се гордее от последните й изцепки?

Преди няколко седмици ви разкрихме по какъв начин Шенай Мурад театралничи пред обектива на щерка си Сузанита по къси, изрязани гащи, надупена над чешма, от която пие вода. Снимката обиколи нета с помощта на палавата дъщеря, която популяризира майка си на стори в Инстаграм, разчувствана да показа с всички какъв брой сексапилно наподобява родителката й.

Историята още веднъж се повтаря, само че този път двете стигат много по-далеч – Сузи пусна видео с Шени, на което дамата е пременена по бански и върти дупето си пред очите на всички на плажа, в това число и пред младежката компания на дребната блоднинка.

Шенай постоянно съпровожда Сузанита и приятелите й по морето, в отсъстивието на мъжа си, и в случай че на духа й това се отразява добре, то вреди на репутацията й. Критиците към този момент са на мнение, че скандалното държание на 16-годишната певица е подбудено от това на личната й майка. … Макар че в интервютата си Орхан Мурад и Шенай постоянно акцентират, че са дали напълно друго образование на дъщеря им, само че тя твърдо е решила да поеме по лесния път…
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР