Орхан Мурад отново започна да се обяснява като първолак по

...
Орхан Мурад отново започна да се обяснява като първолак по
Коментари Харесай

Орхан Мурад: Искат да унищожат Сузанита

Орхан Мурад още веднъж стартира да се изяснява като първолак по тематиката за скандалните прояви на щерка си Сузанита, като за следващ път я надцени ненужно в опита си да й почисти имиджа.В края на словоизлиянията си обаче артистът поема в напълно друга посока… и споделя кой е отговорен за това, че дъщеря му търси лесния живот и се държи незадълбочено.

„ Сузи има страхотна фенска маса, колкото и да се пробват да я плюят, унижават и унищожат. Тя е самостоятелна. Първоначално желаеха от доста места да работят с нея, най-хубавите в сектора. Реших, че тя е дребна и към този момент ще си остане самостоятелна. Затова е доста огромен бодил в очите им. Прави манифестации на всички участия по нощни заведения и най-различни празници.

Яд ги е, че тази голяма хапка Сузи им лиши, гняв ги е, че я изтърваха. Те имат медии, само че не могат да се домогнат до хонорарите й. Имат другари по вестници и уеб сайтове и по тази причина Сузи не попада в тях. Как по този начин ще дават терен на най-обичаното момиче от младежите, да й увеличим известността и хонорара, а ние нищо да не вземем от нея “, философства Орхан Мурад пред България Днес.

Певецът твърди, че не е съумял да накара дъщеря си да схване музиката като солфеж, доктрина и естетика. Сузанита желае да прави комерсиални песни, а съгласно него, той и жена му би трябвало да я поддържат в това, „ с цел да придобие житейски опит, да не се усеща сама на върха, когато я духат доста ветрове и валят градушки “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР