Орхан Мурад, изпълнителят на куп култови балади от средата на

...
Орхан Мурад, изпълнителят на куп култови балади от средата на
Коментари Харесай

Орхан Мурад вече не крие новата си жена

Орхан Мурад, изпълнителят на куп паметни балади от средата на 90-те години на предишния век постоянно движи по събития с красивата русокоска – Камелия, която напълно неотдавна заведе на екскурзия в Щутгарт.

Двойката била видяна още в самолета от България и на всички пасажери правело усещане, че влюбените се държат много свободно. Жената била очевидно по-млада от артиста, само че това не пречело на прочувствената им връзка и сякаш дискретните им целувки.

Орхан имал доста другари в Германия. Редовно получавал предложения за участия и душа не му давала да откаже късмет да попее и развесели нашите гастарбайтери. Вероятно около Гергьовден е решил да съчетае потребното с приятното, като изкара някое евро и в същото време се разноски из локалните забележителности.

Според осведомени с битието на изпълнителя на " Хиляди сърца ", някогашната му половинка Шенай знаела за новото му завладяване, само че не считала да пилее непотребна сила в ревнивост и безсмислени кавги. Тя добродушно приела обстоятелството, че довчерашният ѝ брачен партньор има право на персонален живот и може да прави каквото си желае. Двамата поддържали връзки най-много поради щерка си – певицата Сузанита, която продължавала да бъде вироглава и да прави куп дивотии.

Въпреки всичко Шенай се пробвала да избави брака си, само че Мурад бил неотстъпчив и 100% уверен, че желае да се разделят. Според него връзката им била изцяло изчерпана. Истинската причина обаче била друга. Сърцето му към този момент било заето от Камелия, която се представяла за негова сериозна почитателка, притежателка на всичките му албуми и знаеща наизуст неговите шлагери. Музикантът не желал да лъже две дами и предпочел да се раздели със законната в интерес на любовницата, която се стараела да угажда на всичките му прищевки и мъжки прищявки, написа " Уикенд ".

Орхан Мурад твърдял, че се нуждае от успокоение. Искал да има до себе си човек, който не го натоварва с непотребни проблеми, нито да му брои парите, които изкарва от концерти и участия. Приятелите му също знаели за новата жена, притежателка на сърцето му и нямали срещу тя да краси постоянно мъжката им компания, когато се събирали на по чашка-две.

От месеци Камелия ходела съвсем на всички участия на възлюбения си и била много щастлива от връзката. Тя се надявала, че нещата със звездата от близкото минало може да прераснат в брак.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР