Оргазмите идват в всякакви форми и размери. От умопомрачителни и

...
Оргазмите идват в всякакви форми и размери. От умопомрачителни и
Коментари Харесай

4 секс пози за гарантиран оргазъм

Оргазмите идват в всевъзможни форми и размери. От умопомрачителни и разтърсващи, при които пръстите на краката ви се свиват до едвам доловими отражения на радара на удоволствието. Като цяло, всеки оргазъм е друг по интензитет.

В последна сметка, задачата на секса не би трябвало да бъде оргазъм. По-важно е самото пътешестване, в сравнение с крайната точка. А достигането до оргазъм стартира в главата.

„ Оргазмите се случват поради въображението, а не когато се стумулира съответна част от тялото. – твърди сексологът Карол Куин. – Това е и повода оргазмите да варират толкоз доста. Но с изключение на настройката, няма по какъв начин да не споменем още нещо значимо. Позите. Те също играят значима роля, що се отнася до силата на оргазмите.

Според изследване измежду 994 души на възраст от 18 до 74 години, извършено от Superdrug Online Doctor, представено от trafficnews.bg, и мъжете, и дамите имат желания кои позиции доставят „ най-хубавите “ оргазми. От изследваните 49% са дами, 51% са мъже и по-малко от един % не се разпознават като мъже или дами.
Ето четирите най -добри позиции, които съгласно интервюираните дами водят до най-хубавите оргазми. Ездачка
За 28% от интервюираните дами, ездачката е довела до най -добрия оргазъм, дружно с 32%, които оповестяват, че тази позиция усилва възможностите им да изпитат многоброен оргазъм. Като се има поради, че по -голямата част от дамите се нуждаят от стимулиране на клитора до кулминационната точка, има доста смисъл, че когато става въпрос за оргазми, изключително за най -добрите, те да избират секс поза, която им дава опция да подтикват клитора си.
Мисионерска
На второ място, 23 % от дамите правят оценка мисионерската поза като прийом за постигане на най-хубавите оргазми. С покачване на бедрата и леко търкане, можете да получите клиторна стимулация в това състояние сигурно.
Задна прашка или кучешката
Това, което е толкоз ужасно в кучешкия жанр, изключително когато става въпрос за страхотни оргазми, е, че обезпечава стимулация на G-точка. А в случай че употребявате вибратор или пръстите си, може да включите и клиторна стимулация. Двамата дружно отваряте вратата към опцията за разбъркан оргазъм и кой не желае това? Може би заради този факт 20 % от интервюираните дами споделят, че задната ги е довела до най -добрите оргазми.
69
Въпреки че позицията 69 не постоянно получава доверието, което заслужава, включва клиторна стимулация и несъмнено предлага опция на дамите да реализират разтърсващ оргазъм. Като се има поради това, 9% от дамите показват 69 като позиция, която им дава най-хубавите оргазми.

Но, както при всичко, няма една позиция, която да работи за всички. Въпреки това, в случай че към момента не сте изпитали оргазъм по време на секс, тези пози може да си коства да се обмислят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР