Оргазмът е нещо, за което трябва практика, определен подход и

...
Оргазмът е нещо, за което трябва практика, определен подход и
Коментари Харесай

Ето Как Да Стигнете До Разтърсващ Оргазъм

Оргазмът е нещо, за което би трябвало процедура, избран метод и съблюдаване на препоръките на сексолозите. За мнозина е задоволително единствено да се провиснал, с цел да реализиран половата приятност, а за други това не е по този начин и то се трансформира в проблем, който не е елементарен за разрешаване.

Първото изискване за половото задоволство е отпущането. Едно с напрежение тяло не може да се наслаждения на момента и да стигне до приятност. Докато освободеното тяло – назад – ще усеща всяко едно допиране и от единствено себе си ще отвърне с вълна от самодоволство. Обърнете внимание по какъв начин дишате. Дълбокото дишане ще ви донесе незабравими чувства. Именно дишането с цялостни гърди и стомах ще удължи оргазъма.

Ако към момента не ви е удобно, пробвайте придвижване с таза и леко клатене на бедрата. Може да не сте загрели точката G и просто да ви би трябвало повечко време. Не се опасявайте да стенете или даже да викате от наслаждение. Не се сдържайте – другояче това положение основава напрежение, не позволява отпущането на тялото и приемане на наслаждение.

Не се опасявайте от изпробване с позите, от време на време изцяло непредвидената поза може да ви донесе стихия от чувства и ослепителен оргазъм. За да достигнете върха, забравете какво ви тревожи, оставете го за след това и си дайте опцията са получите наслаждение от секса, колегата и от момента, написа Бгнес.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР