Оргазмът е често пренебрегван под претекст, че по-важни са емоционалната

...
Оргазмът е често пренебрегван под претекст, че по-важни са емоционалната
Коментари Харесай

Сексолози: Оргазмът е ежедневна необходимост за жените

Оргазмът е постоянно подценяван под предлог, че по-важни са прочувствената и физическа непосредственост. А в действителност оргазмът е нещо доста повече от бонус към половия ви живот. Той има редица позитивни резултати върху дамите и доста сексолози предлагат оргазмите да са ежедневни.

Оргазмът би трябвало да се трансформира във ваш приоритет, само че без да бъде фикс концепция, което ще попречи достигането му, заради образуването на психически напън от визията, че непременно би трябвало да достигнете до заветния връх. Но просто е значимо да не се примирявате с неналичието на оргазми, а да намерите каква е тайната на вашето тяло за достигането им.

Оргазмите усилват потока на креативната сила и способстват за цялостното физическо здраве, написа rozali.com. Оргазмите са в действителност единственото време, в което мозъците на дамите могат да изпитат дълбока релаксация. Всъщност, когато една жена има оргазъм, мозъкът й може да се успокои до равнища, съвпадащи единствено с трансцендентална медитация.

Оргазмът оказва помощ на дамите да усилят тестостерона и естрогена. Те също по този начин оказват помощ за понижаване на напрежението, което поддържа равнищата на кортизола под надзор. Когато дамите се радват на постоянни оргазми, те имат по-положителна настройка, що се отнася до половите си контакти, което пък води до по-голямо наслаждение с колегата.

Оргазмът усилва и равнищата на окситоцин, който пък от своя страна спомага за по-осезаемото чувство за непосредственост с колегата, с който преди малко сте имали оргазъм. Това пък в по-общ проект се отразява позитивно на връзката ви, защото изграждате доверие и чувство за непосредственост между тях. Установено е също, че окситоцинът възвръща мускулната тъкан, безусловно правейки ви по-млади.

Оргазмът кара дамите да се усещат безусловно живи и да преоткриват себе си и вътрешната си мощ и хубост, без значение от възрастта им. Оргазмът акумулира сила, до която другояче не бихте имали достъп. Той е най-хубавото средство за лечение на депресивни положения, взимане на сложни решения, постигане до редица отговори в живота на дамите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР