Организираните привърженици на Левски от НКП изразиха съмненията си относно

...
Организираните привърженици на Левски от НКП изразиха съмненията си относно
Коментари Харесай

НКП на Левски припомни гафове на Кабаков

Организираните последователи на Левски от НКП показаха подозренията си по отношение на назначието на Георги Кабаков за основен арбитър на идния конфликт Лудогорец - Левски, който е тази събота в Разград. Феновете напомнят, че през миналага година Кабаков е направил неточности, като е ощетил Лудогорец и Дунав в мачовете на ЦСКА-София.

Ето какво написаха в уеб страницата на НКП:

" Георги Кабаков ще управлява Лудогорец - Левски. Нямаме вест. Футболна България знаеше, че пловдивчанинът ще бъде Избрания. Случайност? Не ни се има вяра...

Кабаков е съдия, в който нямаме никакво доверие. Миналата година сътвори жестоки гафове. В Русе още се чудят по какъв начин не видя гол с ръка и не отсъди дузпа с червен картон за удари от бокса?

Някои напомнят, че поряза и противника ни в идващия кръг против Литекс София. Факт, само че и това ни тормози, тъй като съдийската душа обича да компенсира... Дано Кабаков не върне ресто!

Привържениците на Левски настояваме за почтен футбол. Знаем, че сме неуместни и дразним, когато сме на върха. Знаем, а и другите знаят, че може да станем още по-неудобни. Знаем, че и Кабаков го знае...

В събота ще преобладаваме по трибуните и ще сме посетители единствено официално. Дано съдийската бригада да не бъде в основната роля!!!

Ние сме осведомени хора, а географията ни е обичана. Пловдив е покрай Смолян, а и има един човек, който живее в Пловдив, а се води, че работи в Разград. Който знае, ще се сети и нека се усети ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР